неделя, 24 април 2016 г.

Новата книга от издателство "Холотера": "СКЪПА ЕММА, Бележки на салфетки" - Гарт КалаханИздателство Холотера


23 април - Ден на книгата! Днес "Холотера" празнува :)
Какъв хубав ден за представяне на две нови книги. Ето я първата!

"СКЪПА ЕММА, Бележки на салфетки" - Гарт Калахан

Приготви обяд. Напиши бележка. Сближи се с детето си.
Ще прочетете тази малка книжка на един дъх. Ще ви стопли, ще ви трогне, ще ви вдъхне надежда и оптимизъм. Ще ви сграбчи още от първата страница. Ще бързате да видите как продължава историята на Гарт Калахан и неговата дъщеричка Емма, за да присъствате на чудото, на щастливия край.

Тази книга е за чудото на живота и на любовта. За силата на човешкия дух. За истински важните неща. За начина, по който възпитаваме децата си и за посланията, които им оставяме.
Но тя не е само за общуването с децата ни. Тя е за всички нас, за ежедневните дребни жестове и думи, с които напомняме на близките си своята любов и им вдъхваме кураж, насърчаваме и вдъхновяваме.


Посланията на един баща към неговата дъщеря

"Да създадем дълготрайна връзка с тези, които обичам.

Тази книга е зов за събуждане. Споделете чувствата си. Обадете се по телефона. Напишете онази бележка. Става въпрос за любовта. За комуникацията. За полагането на малки усилия, които имат голямо значение. Кое е най-важното за вас? Казвате ли всеки ден на децата си, че ги обичате? На какво ги учите? Какви ценности им предавате? Можете ли да отделите време да напишете една бележка? Да проведете разговор? Да оставите грижите, да изключите телевизора, и да намерите начин да се сближите? Всеки ден.

Бележките на салфетки са за живота. За преподаването на важни уроци на децата ни. За споделянето всеки ден, че ни е грижа за тях. За осъзнаването на силата, с която разполагаме, за да направим промяна. Вие може да мислите, че няколко думи на парче хартия не са от значение. Но те са. Надявам се, че тази книга ще покаже това." - Гарт Калахан. 

Корица: Мека 
Страници: 253 
Тегло: 0.200 кг 
Издадена: 18.04.2016 г 
Издателство: Холотера

Няма коментари: